fbpx

Uncategorized

Macam Mana Nak Pilih Medical Card Terbaik di Malaysia?

Macam Mana Nak Pilih Medical Card Terbaik di Malaysia? Pelan perlindungan medical card terbaik menawarkan manfaat-manfaat yang diperlukan kepada anda pada harga yang berbaloi dan mampu milik. Meskipun begitu, banyak perkara yang perlu diambil kira sebelum pilih pelan medikal kad terbaik yang sesuai dengan keperluan anda. Selain menawarkan perlindungan yang komprehensif, pelan medical card terbaik memainkan peranan dalam melindungi anda dan ahli […]

Macam Mana Nak Pilih Medical Card Terbaik di Malaysia? Read More »

Tips Memilih Medical Card Terbaik

Tips Memilih Medical Card Terbaik Apabila anda ambil keputusan untuk membaca artikel ini, kami pasti anda telah tahu mengenai kepentingan medical card untuk mengawal risiko kewangan anda jika terjadi musibah kesihatan yang tidak kita jangka. Mencari medical card atau kad perubatan terbaik di Malaysia sememangnya bukan satu perkara yang mudah. Jika kita kaji dan lakukan perbandingan antara 2 medical card daripada

Tips Memilih Medical Card Terbaik Read More »

Cara permohonan menjadi sub ejen insurans dan takaful kenderaan kereta motosikal

Bandingkan Harga Insuran Termurah Coverage Tinggi JOM RENEW INSURANS SAMBIL JANA INCOME RENEW INSURAN DAFTAR SEBAGAI MARKETING AGENT INSURANS & ROADTAX Dah try macam macam cara untuk tambah income tapi tak menjadi? Jom renew roadtax dan insuran sambil menjana income $$$ Bagaimana dengan renew insurans dan roadtax boleh membantu menjana income?  Nak menjana income kena

Cara permohonan menjadi sub ejen insurans dan takaful kenderaan kereta motosikal Read More »

Insurans company tak cukup

MARAH? KECEWA ? PENAT ? SEBAB TERPAKSA MENUNGGU GILIRAN SANGAT SANGAT LAMA!.Sebab terlalu ramai pesakit di hospital kerajaan menyebabkan giliran anda jadi sangat lama. Anda yang masih sanggup menunggu??.Dengan medical card serendah RM150 sahaja, kami akan bantu bayarkan kos rawatan dan perubatan anda di hospital swasta. Siapa je yang tak nak dapatkan rawatan yang cepat

Insurans company tak cukup Read More »

JOM JADI USAHAWAN MEDICAL CARD SAMBIL JANA INCOME

JOM JADI USAHAWAN MEDICAL CARD LIHAT PRODUK DAFTAR SUB EJEN DAH TRY MACAM MACAM CARA UNTUK TAMBAH INCOME TAPI TAK MENJADI? JOM jadi usahawan medical card SAMBIL MENJANA INCOME! Assalamualaikum semua dan salam sejahtera! Masih takde insurans hibah / medical card? Takpe jangan risau.. nanti kami boleh bantu anda untuk buatkan FREE quotation yang paling

JOM JADI USAHAWAN MEDICAL CARD SAMBIL JANA INCOME Read More »

Refer 2 Earn

MULA MERUJUK DAN DAPATKAN GANJARAN TUNAI $$$$ Dapatkan ganjaran tunai (no limit) apa bila anda merujuk rakan dan keluarga anda! Lindungi orang yang tersayang dan dapatkan ganjaran tunai $$$$ Bagaimanakah caranya? Langkah 1 : KLIK DI SINI untuk berkongsi dengan kami butiran rakan dan keluarga anda Langkah 2 : Ejen Takaful kami akan menhubungi mereka

Refer 2 Earn Read More »

DUNIA DIANCAM PENYAKIT X

BELUM pun pulih sepenuhnya akibat wabak COVID-19 yang meragut jutaan nyawa, dunia berkemungkinan berdepan ancaman kesihatan baharu yang berupaya menjadi pandemik dikenali sebagai penyakit X. Menurut kenyataan Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) pada tahun lalu, terma penyakit X digunakan untuk menunjukkan patogen tidak dikenali yang berupaya mengakibatkan pandemik serius pada skala global. Malah, pakar kesihatan global

DUNIA DIANCAM PENYAKIT X Read More »

PRUBSN MEDIC TOTAL CARE: PERLINDUNGAN LUAR BIASA YANG MESTI ANDA MILIKI

PRUBSN Medic Total Care: Perlindungan Luar Biasa yang Mesti Anda Miliki Dalam dunia yang semakin tidak menentu dan cabaran kesihatan yang semakin berkembang pesat, perlindungan kesihatan adalah aspek yang amat penting dalam menjaga kesejahteraan diri dan keluarga. PRUBSN Medic Total Care adalah sebuah pelan insurans kesihatan yang menawarkan perlindungan yang luar biasa, dan dalam karangan

PRUBSN MEDIC TOTAL CARE: PERLINDUNGAN LUAR BIASA YANG MESTI ANDA MILIKI Read More »

7 KELEBIHAN PRUBSN MEDIC TOTAL CARE

“Kelebihan PRUBSN Medic Total Care” PRUBSN Medic Total Care adalah satu pelan insurans kesihatan komprehensif yang ditawarkan oleh PRUDENTIAL BSN Takaful Berhad. Pelan ini memberikan banyak kelebihan dan manfaat kepada pemegang polisi, yang menjadikannya salah satu pilihan yang popular di kalangan mereka yang mengutamakan kesihatan dan kesejahteraan mereka. Dalam karangan ini, kita akan mengupas beberapa

7 KELEBIHAN PRUBSN MEDIC TOTAL CARE Read More »

20 Masalah yang akan timbul bila takde medical card

Ketika anda tidak memiliki medical card atau perlindungan kesihatan yang memadai, beberapa masalah dan risiko kewangan mungkin timbul apabila anda memerlukan perawatan perubatan. Berikut adalah beberapa masalah yang mungkin anda hadapi jika tiada medical card: Kos Perubatan yang Tinggi: Tanpa perlindungan kesihatan, anda mungkin perlu membayar semua kos perubatan sendiri. Kos rawatan hospital, pembedahan, ubat-ubatan,

20 Masalah yang akan timbul bila takde medical card Read More »

43 Manfaat Memiliki kad perubatan

Memiliki kad perubatan (medical card) membawa beberapa manfaat utama yang dapat memberikan ketenangan pikiran dan perlindungan kewangan dalam hal perubatan. Berikut adalah beberapa manfaat utama memiliki medical card: Akses Kepada Rawatan Perubatan: Medical card memberikan anda akses kepada pelbagai perkhidmatan perubatan seperti konsultasi doktor, rawatan hospital, pemeriksaan kesihatan, dan prosedur perubatan lain. Anda tidak perlu

43 Manfaat Memiliki kad perubatan Read More »

HIBAH KASIH

Pelan Harga Powered By EmbedPress Soalan Lazim Apakah hibah? Hibah” merujuk kepada “hadiah” tunai yang diberikan kepada pasangan atau penerima yang telah ditetapkan selepas peserta meninggal dunia atau mengalami kecacatan total dan kekal Berapa banyak hibah yang saya perlukan di Malaysia? Secara ideal, perlindungan hibah haruslah 10 hingga 15 kali ganda daripada pendapatan tahunan anda.

HIBAH KASIH Read More »

Kos Kemoterapi Chef Wan Cecah RM250,000

PETALING JAYA: Cef selebriti, Datuk Redzuawan Ismail, 65, mendedahkan kos keseluruhan bagi proses kemoterapi yang perlu dijalaninya bermula hari ini di sebuah hospital swasta mencecah RM250,000. Bagaimanapun, Redzuawan atau mesra disapa Chef Wan bersyukur kerana dia tidak perlu menanggung kos tersebut disebabkan sudah membuat caruman insurans sejak berusia 24 tahun. “Saya gembira sebab 100 peratus

Kos Kemoterapi Chef Wan Cecah RM250,000 Read More »

Medical Card Takaful Malaysia

bagaimana nak dapatkan medical card takaful malaysia secara percuma Kadar inflasi perubatan di Malaysia meningkat sebanyak 12% setiap tahun. Peratusan ini di jangkakan akan terus meningkat di tahun-tahun yang akan datang di sebabkan kenaikan kos barangan dan keperluan. Dengan kos perubatan yang akan terus meningkat, kad perubatan adalah merupakan satu keperluan yang tidak di ambil

Medical Card Takaful Malaysia Read More »

Medical Card Untuk Bayi

MEDICAL CARD UNTUK BABYHanya serendah RM139 sebulanJika anda fikir kos perubatan anda tinggi, fikirkan kos perubatan untuk bayi yang baru lahir dimana imum badan Si Kecil amat lemah.Seawal 14 hari selepas kelahiran baby, saya sarankan anda mengambil takaful iaitu Medical Card untuk si comel anda.Antara penyakit-penyakit yang sering di alami oleh baby adalah seperti berikut

Medical Card Untuk Bayi Read More »

Kebaikan Mendapatkan Medical Card Prudential BSN Takaful untuk Perlindungan Kesihatan Anda

Kesihatan adalah aspek penting dalam hidup kita. Sekiranya kita menghadapi masalah kesihatan yang tidak dijangka, kos rawatan boleh menjadi beban yang besar dan boleh mengganggu kestabilan kewangan keluarga kita. Itulah sebabnya penting untuk mempunyai perlindungan kesihatan yang mencukupi. Salah satu cara untuk melakukannya adalah melalui mendapatkan medical card dari Prudential BSN Takaful. Dalam artikel ini,

Kebaikan Mendapatkan Medical Card Prudential BSN Takaful untuk Perlindungan Kesihatan Anda Read More »

Kebaikan Mendapatkan Medical Card Prudential BSN Takaful

Medical card Prudential BSN Takaful merupakan salah satu produk takaful yang memberikan perlindungan kewangan untuk kos perubatan. Medical card ini memberikan pelbagai kebaikan kepada pemegangnya, memastikan mereka mendapatkan perkhidmatan perubatan yang berkualiti tanpa beban kewangan yang berlebihan. Dalam artikel ini, kita akan meneliti beberapa kebaikan yang terkandung dalam medical card Prudential BSN Takaful. Perlindungan Perubatan

Kebaikan Mendapatkan Medical Card Prudential BSN Takaful Read More »