fbpx

Sertai Kami

JOM RENEW INSURANS SAMBIL JANA INCOME


Dah try macam macam cara untuk tambah income tapi tak menjadi? Jom renew roadtax dan insuran sambil menjana income $$$

Bagaimana dengan renew insurans dan roadtax boleh membantu menjana income? 

Nak menjana income kena lah berniaga.  Tapi nak berniaga kena ada modal dan pengalaman. Kalau korang dah buntu tak tahu nak buat apa untuk tambah income.. Jom jadi marketing agent roadtax & insurans

Eh.. Amenda tu.. meh tengok video ni sampai habis.. Pak Syed akan share kan dari A sampai Z.. macam mana nak buat duit sebagai sebagai marketing agent insurans

Modal dia cuma handphone dan internet. Mudah bukan? Kerja dari rumah pun boleh.

Pak Syed membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat sebagai marketing agent insuran bersama ALMUHAIMIN GROUP, Kurnia Liberty Insurance, Etiqa General Takaful Berhad, Zurich General Takaful Berhad, Takaful Ikhlas Berhad & Allianz General Insurance Berhad.

Sekiranya anda seorang yang amanah dan nak buat extra income, anda sangat dialu-alukan untuk menyertai pasukan kami sebagai insurans marketer.

Anda boleh bermula dengan mencari bakal pelanggan yang sangat luas disekeliling anda seperti rakan tempat kerja, jiran rumah, ahli keluarga, rakan sekolah, geng surau, geng jalan-jalan, geng makan, kelab sukan dan persatuan … kami percaya anda boleh mendapat extra income yang banyak dengan menjadi marketing agent insuran bersama kami walaupun hanya dengan membuat secara part-time. Tak perlu ambik exam.

Apa Faedahnya Jadi Marketing Agent Insurance Ni?

-  Anda dapat komisyen sebanyak 5%  dari harga insuran bagi setiap case yang di issue.
- Anda tidak perlu ke JPJ untuk urusan roadtax, semuanya akan dilakukan oleh kami
- Anda tidak perlu menghantar roadtax kerana kami akan melakukan untuk anda
- Komisyen akan dibayar setiap hari. Tidak ada masalah kena tunggu hujung bulan untuk komisyen.
- Anda tidak perlu pening dengan  CPD Hour
- Takde target. Suka hati anda lah nak buat berapa. Biasanya agen fulltime kena buat 50,000 sales
- Anda tidak perlu mengambil peperiksaan ‘Pre Contract Examination for Insurance Agents‘ (PCE).
- Anda juga tidak memerlukan peperiksaan Takaful Basic Examination (TBE).
- Anda tidak perlu register dengan syarikat insurana / takaful am
- Tidak ada apa-apa bayaran  selain yuran pendaftaran RM50. Yuran ini cuma sekali seumur hidup.
- Selepas disahkan pendaftaran anda terus boleh start berniaga. - Sales support 24jam × 7hari seminggu, kecuali waktu solat & tidur.
- System support. Anda akan diberikan sistem sendiri untuk buat quotation dan issue cover note.
- Insentif bulanan.

Sertai Kami

Team Al-Muhaimin Group

Sila pilih ejen yang berdekatan dengan lokasi anda

Sila klik gambar profile untuk hantar mesej melalui whatsapp

Pak Syed

Sungai Besi

Mazlan

Klang

Liza

Setiawangsa

Zana

Damansara

Zie

Kota Bharu

Dzul

Sentul

Noraini

Mersing

Fitri

Teluk Intan

Aziera

Segamat

Munera

Damansara

Rashid

Rawang

Din

Jerantut

Faezah

Yong Peng

Hafidz

Ipoh

Faizul

Kepong

Hafiz Zaaba

Sungai Petani

Taufiq

Manjung

Halim

Batu Caves

Wanie

Kuantan

Mat

Sandakan

Azlan

Sg Siput

Faris

Jeli

Ridzuan

Baling

Shamil Teh

Bayan Lepas

Zikri

Kelantan

Sadam

Batu Kikir

Bob Hairie

Sungai Jawi

Ila

Penang

Ventio

Kuching

Hanif

Kota Bharu

Nemo

Nilai

Shukur

Jasin

Murni

Serdang

Pian

Shah Alam

Alsam

Kuching

Cara Paling Mudah Menjana Pendapatan Pasif. JOM BUAT INCOME RIBU-RIBU Ini adalah cara yang anda inginkan & pantas!

Dengan teknik ini, anda mampu menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan mudah. Jangan pelik jika anda lihat duit saving anda mencecah 6 angka dalam tempoh setahun.

 

Dengan Melakukan Kerja Ini Anda Tidak Perlu:

✅ Tidak perlu mencari dan menaja sesiapa.

✅ Tidak perlu keluarkan modal.

✅ Tidak perlu simpan stok atau beli bahan.

✅ Tidak perlu beli sampul surat dan setem.

✅ Tidak perlu keluar pagi-pagi dengan tergesa-gesa.

✅ Tidak perlu pandai komputer.

 

Soalan Lazim

  • Syarat Kelayakan:
  • 1. Individu berumur 18 tahun dan ke atas
  • 2. Individu warganegara Malaysia
  • 3. Ada talian Internet.
  • 4. Ada Komputer / Laptop / Smartphone
 
YURAN/FI
Yuran pendaftaran adalah RM50  (sekali seumur hidup)
 
S1. Apakah yang dimaksudkan dengan Marketing Agent Insurans?
  • Program Marketing Agent Insurans adalah sebuah program pemasaran di bawah agensi AlMuhaimin Group yang menggunakan konsep refer dan menikmati ganjaran wang tunai.
 S2. Apakah syarat kelayakan untuk menyertai Program marketing agent insurans?
  • Terbuka kepada individu warganegara Malaysia
  • Berumur 18 tahun ke atas.
  • 3. Ada talian Internet.
  • 4. Ada Komputer/Laptop atau Smartphone
S3. Adakah program ini patuh syariah ?
  • Takaful patuh syariah :  Etiqa General Takaful Berhad, Takaful Ikhlas Berhad dan Zurich General Takaful Berhad. 
  • Insuran tidak patuh syariah : Kurnia Liberty Insurance dan Allianz Insurance Berhad
  • Terpulang kepada anda nak promote insuran yang mana satu.
S4. Berapakah nilai Ganjaran yang ditawarkan kepada marketing agent insurans?
Produk online kami terdiri daripada beberapa jenis produk  iaitu:
  •  1. Produk 1 = Motor Insurance / Takaful. Produk bagi pelanggan yang ingin memperbaharui insuran kereta secara online. Jumlah Komisen : 5%
  • 2. Produk 2 = Produk general insurance / takaful seperti travel insurance, home insurance, personal accident. Jumlah komisen : 5%
  •  3. Produk 3 = Pelan insurans / takaful hayat (tak ambik exam). Jumlah Komisen : RM50 sekali dapat
  • 3. Produk 4 = Pelan insurans / takaful hayat (ada lesen PCE, CEILI, TBE). Jumlah Komisen purata 25% setiap bulan x 12 bulan x 6 tahun secara pasif.
 
  • Contoh simulasi bagi komisyen bulanan:
  • Contoh premium insurans kenderaan RM1,000 x 5 % = RM50
  • Anda buat 3 kes sehari : RM50 x 3 = RM150
  • Sebulan : RM150 x 30 hari = RM4,500 Woooww!!!
Komisen sebagai introducer:
  • Sekiranya anda membawa rakan untuk menjadi marketing agent, kami berikan ganjaran RM25 bagi setiap introducer (anda)
S5. Apa itu beza marketing agent dengan agent?
  • Marketing agent ialah seseorang individu yang memperolehi komisyen bagi setiap jualan yang berlaku hasil dari aktiviti mereka mempromosikan sesuatu produk kepada orang ramai secara online. Bahasa mudahnya, refer atau share kepada kawan dan rakan rakan. Tak perlu ambik exam, takde target jualan. Kalau tak achive target masih boleh kekal sebagai marketing agent dan tidak akan di terminate.
  • Manakala fulltime agent adalah agent professional yang mempunyai sijil professional yang sah seperti PCE, CEILI, TBE dan FIMM. Full time agent wajib buat training 30 jam setahun dan ada target yang ditetapkan oleh setiap syarikat insurans / takaful. Kalau tak achieve target anda mungkin akan diterminate oleh company insurance.
S6.  Bagaimana saya boleh menjana pendapatan sebagai marketing agent?
  • Sebagai marketing agent perlulah mempromosikan produk insurance seperti insurans kereta, motosikal, travel insurans, fire / fire insurance , medical card, hibah
S7. Berapa komisyen untuk marketing agent ?
  • Komisyen 5% 
S8.  Bagaimana marketing agent  boleh dapat komisyen ?
  • Komisyen anda akan dibayar secara online transfer dalam masa 24jam.
S9. Bagaimana saya ingin menjana lebih banyak income secara lebih serius??

Kami mempunyai skim yang menawarkan elaun dari RM2,000 hingga RM10,000 untuk mereka yang betul betul serius nak jadi fulltime agent. Tempat terhad kepada 10 orang sahaja. Hubungi kami atau klik sini untuk info lanjut https://syedmohdmuhaimin.com/pruventure/

jana pendapatan tambahan pada bila bila masa dan dimana mana saja

Yuran pendaftaran cuma RM50 sekali seumur hidup. Apa Yang anda dapat lepas daftar?

Anda akan dapat 4 buah ebook panduan lengkap seperti dibawah yang bernilai RM399. Anda juga akan dimasukkan dalam support group. Kami akan ajar anda sampai pandai & dapat jana pendapatan sendiri secara konsisten dalam bisnes insurans ini.

Bonus!!!!
Anda akan dapat 18 ebook panduan lengkap teknik ilmu marketing cara marketing dan ayat marketing yang mampu memukau prospect klien membeli insuran dari anda melalui online platform seperti whatsapp dan lain-lain.

Tekan Butang Whatsapp Untuk Bantuan Segera