SERENDAH RM100 boleh dapat Hibah BERGANDA

Bila kita baca pasal Warisan Plus ni, memang kita sedari, produk ini sangat bagus. Teruskan membaca ambil masa 3 minit.
Bila anda bersetuju untuk berkomitmen serendah RM100 sebulan dengan Warisan Plus. Anda….
 
📌1. Anda dah memiliki RM250 ribu untuk diberi pada mak, ayah, dan keluarga.
📌3. Anda sudah melindungi gaji anda dengan insurans sebagaimana kereta anda ada insurans dan warranty i phone anda tu.
📌4. Anda mempunyai cash value yang tinggi. Cash value akan di bayar jika anda panjang umur . Adalah duit belanja dan tak burn jer kan..
📌5. Waris anda akan menerima RM500 ribu jika anda meninggal dunia sebab kemalangan jalan raya.
📌6. Waris anda akan menerima RM750 ribu jika meninggal dalam pengangkutan awam. Yang selalu travel naik bas, naik flight you must have this!
📌7. Jika anda ke luar negara/menunaikan haji atau umrah, dan meninggal di sana, jumlah dalam akaun anda berganda sebanyak 4 kali ganda. Ya, waris akan dapat RM1 juta.
📌8. Waris akan dapat cash RM3 ribu duit khairat kematian.
📌9. Anda akan dapat cash antara RM5 ribu ke RM10 ribu jika terkena penyakit berjangkit seperti rabies, penyakit kuku dan mulut.
📌10. Akaun Warisan ni senang cair. Tak perlu lalui proses dengan Amanah Raya untuk diberikan pada waris. Jika duit dalam bank, ianya akan dibekukan dan akan dibahagi ikut faraid, tapi duit Warisan terus diterima oleh penama.
📌11. Dan paling menarik, penama atau orang yang menerima hibah ni orang lain tak boleh cabar di mahkamah. Sedara mara lain tak boleh dengki cakap ada hak juga atas duit tu. Dorang bawa ke mahkamah pun, hakim reject.
 
Sahabat yang baca ni, terima kasih sudi baca. Saya tak peduli kalian dah ada medical card atau belum sebab banyak lagi agensi lain yang buat. Tapi produk sebagus ni, operator lain pun buat, tapi yang
terbaik
hanya di Prudential.
 
Maka carilah agent-agent prubsn yang kalian selesa dan percaya.
Sangat bagus benda ni. Tak rugi kita menyimpan tiap bulan dengan Warisan ni. Bila umur meningkat, tak dapat dah premium rendah lagi. Mulalah masa muda. Anggaplah ia simpanan hari tua juga.
 
Ingat, warisan bukannya medical card. Tak laku kalau bawa ke hospital. Cuma kalau ada dia, kalian boleh ejas dapat cash kalau terkena penyakit kritikal. Siap tak payah bayar lagi bulan-bulan tu. Duit boleh la guna berubat kampung. Hehe..
Tapi tulah, saya nak bagitau yang pelan HIBAH WARISAN ni selepas ini takde dah Minimum Rm250,000.
Kalian dah takkan dapat lagi pelan rendah nak carum selepas 31 Disember 2020.
Kalau kalian nak Grab pelan HIBAH 250,000 ni, segera Apply sekarang!
*SERENDAH RM100 boleh dapat Hibah BERGANDA
terbaik
dari PruBsn Takaful*
Download Video Cara Buat Duit Dengan Insuran PERCUMA
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
Call Now ButtonCall Saya
×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Saya