ROADTAX PKP COVID19

ROADTAX BOLEH RENEW KE KETIKA PKP NI???

ROADTAX BOLEH RENEW KE KETIKA PKP NI???

Boleh tuan.
Untuk kereta, Insurans kenderaan dan roadtax boleh diperbaharui seperti biasa. Cover note insurans tuan/puan boleh dapat terus selepas pembayaran dibuat, roadtax akan sampai kerumah tuan/puan dalam masa 3-5 Hari bekerja.
.
.
LAMANYA BARU DAPAT ROADTAX???
Iye tuan.Proses mencetak roadtax mengambil sedikit masa kerana hanya MYEG yang beroperasi dan JPJ tidak beroperasi.Permintaan yang tinggi di MYEG serta proses penghantaran menyebabkan proses mencetak ROADTAX tuan/puan mengambil masa sedikit.
.
.
JANGAN RISAU BERKENAAN ROADTAX YANG LAMBAT INI.
Ini kerana, Jabatan pengangkutan jalan telah memberi kebenaran roadtax boleh dicetak dalam masa 30 HARI selepas PKP. Yang penting, perlindungan insurans WAJIB ada. Iaitu cover note insurans kenderaan anda☺️
.
.
Bagi MOTOSIKAL insurans kenderaan boleh dibuat seperti biasa TETAPI ROADTAX tidak dapat dicetak oleh MYEG buat masa ini.ROADTAX boleh dicetak dalam masa 30HARI selepas tamatnya PKP di Pejabat POS atau JPJ.
.
.
Untuk pertanyaan dan penjelasan yang lagi jelas,boleh klik link dibawah dan hubungi kami!!!!

Download Video Cara Buat Duit Dengan Insuran PERCUMA
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonCall Saya
× Whatsapp Saya