Insuran untuk Rider Grab & Rider Food Panda

Sayu hati melihat tubuh berbaju pink terbaring di jalanraya dengan kotak makanan masih berbungkus rapi.
Hati hati wahai rider Grab dan Food Panda. Tempoh masa yang panjang berada di jalan raya yang sesak menyebabkan anda berisiko untuk terlibat dengan kemalangan jalan raya.
Lebih meruntunkan jiwa, angka kematian melibatkan penunggang motorsikal mencecah 2,576 pada tahun lalu dan kebanyakan mangsa adalah individu yang berusia muda, sihat tubuh badan dan merupakan harapan utama keluarga.
Elakkan melakukan perkara perkara yang menyebabkan risiko kemalangan berganda. Kepada pemandu lain, berhati hati apabila hampir dengan mereka di jalan raya

Lebih sedih lagi kalau rider grab dan rider food panda tu meninggalkan orang yang tersayang.

Siapa la yang nak bantu bayarkan sewa rumah, hutang hutang bank, belanja dapur, belanja anak anak sekolah

Terpaksalah sang isteri menggalas tanggungjawab berat untuk menyara keluarga sambil menjaga anak.

Berat mata memandang, berat lagi yang memikulnya.

 

Atas sebab itu Pak Syed harap korang ambik lah insuran. Yang paling murah pun takpe.

 

Backup kalau apa apa jadi kat korang.. famili boleh teruskan hidup dengan lebih tenang.

 

 

Memperkenalkan insuran personal accident suppreme dari kurnia am general insurance berhad

Powered By EmbedPress

Premium cuma RM169 setahun. murah kan?

Premium insurance paling murah RM169 setahun. ya! kita akan bagi RM50,000 kat famili korang kalau meninggal akibat kemalangan. ada banyak lagi benefit dia. nanti download lah brochure kat atas tu. 

lagipunsetahun sekali je bayar. lepas tu tak payah risau apa dah. kita dah buat perancangan terbaik. berdoa dan berusahalah dan berserah kepada Allah. Call atau wasap pak syed untuk info lanjut

Download Video Cara Buat Duit Dengan Insuran PERCUMA
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
Call Now ButtonCall Saya
×

Powered by WhatsApp Chat

× Whatsapp Saya