Plan ASPIRASI
Long term investment.
Jadi ni plan return yang dapat kat kita selepas beberapa tahun mencarum. Return yang tinggi, lebih 3x ganda dari jumlah kita carum.
Contoh bayar 300 sebulan, selepas 30 tahun, total bayar cuma 72k (bayar cuma 20 tahun), tapi return lebih RM 200k+++ πŸ™€πŸ™€πŸ™€
Dan plan ni jugak Prudential tambah lagi hibah 15k minimum. Best ka best?
Untuk yang ada plan nak buat:
βœ… Skim pencen (baguih untuk awak2 yang kerja sendiri atau swasta)
βœ… Education anak2
βœ… Tambah aset2 (rumah, kereta, dsb)
Dan yang penting,
βœ…Kalau kena sakit kritikal semasa tempoh carum, Prudential akan tolong sambung bayar guys.
βœ…Even dah ada sejarah sakit kronik pun boleh apply. Tak payah buat medical checkup dah. Asyukkk
Dah mai roger saya, saya tunjukkan caranya ☺️
Call Pak Syed
%d bloggers like this: