Peluang KERJAYA sebagai ejen prudential

Nak buat duit sebagai ejen prudential ? Sekarang telah muncul satu perniagaan alaf baru yang cangggih iaitu ejen prudential, tidak menggunakan modal tetapi mendapat keuntungan berlipat kali ganda iaitu ejen prundential insurans dan takaful

Peluang Kerjaya kerjaya9 1024x905
Peluang Kerjaya kerjaya99
Peluang Kerjaya ungku

Berapakah yang dikatakan CUKUP untuk duduk rumah yang selesa, kereta yang selesa, beli barang dapur, boleh bayar bil dan hutang setiap bulan tanpa tunggakan, boleh bagi duit elaun untuk mak bapak, boleh pergi berjalan satu famili dan bercuti ke luar negara?

Ada 3 cara yang biasa orang buat untuk tambah income setiap bulan. Yang pertama… buat overtime giler-giler.. siang malam kat tempat kerja.. matahari pun tak nampak, famili pun tak nampak batang hidung kat rumah.

Yang kedua .. bodek boss supaya cepat naik pangkat. Masalahnya tempat nak jadi manager tu terhad. Mungkin ada satu je position manager. Yang nak rebut jawatan dan pangkat manager tu ramai. Lagipun nak kena tunggu manager tu meninggalkan posisi tu barulah ada peluang nak naik pangkat.

Yang ketiga…tukar kerjaya kepada taraf professional seperti doctor. Berapa tahun lagi nak belajar? Larat ke ?

Yang ni semua orang dah tahu. Pelan ni pelan A. Anda lebih expert. Izinkan saya nak kongsikan disini ialah pelan B. Iaitu BERNIAGA atau BISNES

9/10 Rezeki dalam berniaga

Nabi Muhammad s.a.w. bersabda yang bermaksud “Ceburilah kegiatan perniagaan kerana di dalamnya terdapat 9/10 sumber rezeki” – (Al-Tirmizi).

Benar! Tapi nak berniaga apa? Sebelum memulakan apa-apa perniagaan, mari kita tengok beberapa perkara yang kita kena fikir dulu sebelum memulakan perniagaan :

1. Modal

Nak meniaga apa pun perlukan modal. Modal nak berniaga jadi ejen prudential insuran takaful ni cuma RM200 sahaja. Untuk ambik exam dan buat lesen. Lepas tu boleh pakai lesen tu sampai bila bila. Kalau rugi pun.. takkan modal RM200 boleh jadikan anda bankrap? 

2. Produk / Servis

Peluang Kerjaya kerjaya6

Kenapa pilih produk ejen prudential insurans takaful?

  • Jual sekali untung berkali kali. Keuntungan pasif income berkekalan selama 6 tahun
  • Tak perlu modal, cuma bercakap sahaja.
  • Tak perlu bawak barang. Bawak Ipad ajer
  • Lokasi bebas. Boleh berniaga dimana mana. Tidak terhad pada satu kawasan sahaja
  • Produk sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi dalam kandungan, kanak kanak, dewasa, warga tua
  • Produk sesuai untuk semua jenis pekerjaan termasuk yang berisiko tinggi
  • Produk sesuai untuk semua jenis industri
  • Online pun boleh buat. tak perlu jumpa client
  • Dapat pahala dan upah pahala
Peluang Kerjaya tk8 1
Peluang Kerjaya tm8

3. Potensi Pelanggan

Peluang Kerjaya kerjaya takde insuran

Masih ramai yang belum ambik lagi insurans nyawa ni. Kenapa ye? Sebab nak yakinkan orang supaya mencarum dalam insuran ni susah. Ramai orang kata susah tapi sebenarnya itu adalah peluang rezeki.

Kalau semua orang tahu produk insurans tu bagus sangat, maka akan ramailah orang berebut rebut nak insurans. Kalau keadaan ini berlaku, ejen insurans tak diperlukan sebab semua orang dah tahu dan dah beli insurans. Maka akan pupus la peluang kerjaya ejen insuran ni. Tapi keadaan ini tidak berlaku. Masih ramai orang tidak ada insurans.

Kalau semua orang tahu produk insurans tu tak bagus. Maka hari ni kita takde orang lansung masuk insurans ni. Dan syarikat insurans ni akan tutup satu persatu. Ejen Prudential pun akan lenyap. Tapi sehingga hari ini, anda ada pernah dengar syarikat insurans tutup sebab rugi?? Takde kan. Makin bertambah adalah kann

4. Potensi keuntungan

Peluang Kerjaya kerjaya1 1
Peluang Kerjaya kerjaya2

5. Peluang Naik Pangkat Jadi Boss

Peluang Kerjaya tk3 1
Peluang Kerjaya tk2 1

6. Berbaloi ke buat bisnes insurans ni?

Testimoni EJEN YANG BERJAYA

BERTINDAK SEKARANG! JANGAN SIA-SIAKAN PELUANG INI!​

Jadilah Ejen Prudential Insurans & Takaful Yang Berjaya!!

Download Video Cara Buat Duit Dengan Insuran PERCUMA
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
Call Now ButtonCall Saya
× Whatsapp Saya